/
/
/
/
Savage Gear Sandeel Jerk Minnow Floating 175 25g

Savage Gear Sandeel Jerk Minnow Floating 175 25g

7,96 

 

Fantastična varalica idealna je za upotrebu u širokom rasponu ribolovnih mjesta poput stijena, luka ili čak plitkih plaža. Dugačko i izduženo tijelo od ABS plastike ima odličnu Jerk & Twitch akciju koja izluđuje grabežljivce.

 

Način ribolova: Ovaj mamac će se izvrsno ponašati s sporim, srednjim i brzim vođenjem te će izvest nevjerojatne akcije trzanja koje će isprovocirati i najljeniju ribu na hranjenje.

Loading...

Opis

Naručite odmah veliki i ubojiti model Savage Gear Sandeel Jerk Minnow Floating 175mm 25g vobler varalice koji će za vas pretražiti veliku morsku površinu, te isprovocirati samo velike strijelke i brancine da ju napadnu. S ovom varalicom zagarantirani su veliki i kvalitetni ulovi s jako malo otpadanja s udice zahvaljujući novim poboljšanim ultra oštrim ST46 trokukama za 2020. godinu.

 

 

Varalica koja će izluditi strijelke i brancine napravljena je 3D skeniranjem žive jegulje kakve obitavaju i u Jadranskom moru, ali također podjednako dobro podsjeća i na iglice koje su učestale na našoj obali. Vrlo tanak oblik u kombinaciji s superiornim prirodnim djelovanjem plivanja čini ovu varalicu iznimno učinkovitom i ubojitom za strijelke i brancine.

 

 

Varalice postižu nevjerojatne bacačke rezultate s ugrađenim magnetskim sistemom raspodjele i prebacivanja težine, te se u letu ponašaju poput balističkog projektila što u kombinaciji s tankim i snažnim upredenicama omogućuje da mamac leti jako daleko sve do nekog udaljenog jata strijelki koje ste uočili u intenzivnom hranjenju.

 

 

Savage Gear je izuzetno jednostavan za upotrebu s najnevjerojatnijim akcijama Jerk & Twitch načina vođenja i gotovo vodoravnom ravnotežom na zaustavljanju, te odličnim balansiranim pokretima i bljeskovima varalice koja sječe vodu pri povlačenju!

 

 

 

VAŽNO JE ISTAKNUTI:

  • 100% novo i visoke kvalitete
  • Odlične varalice za lov morskih i riječnih predatora
  • Dizajnirane za daleke izbačaje, čak i u vjetrovitim uvjetima
  • Tvrdo ABS ojačano tijelo
  • Fluorescentna u izvedbi YWO
  • 3D reflektirajuće oči
  • Kvalitetne i ultra oštre ST46 trokuke
  • Dužina: 175 mm
  • Težina: 25 g

 

 

 

P.S. Pogledajte i ostalu našu bogatu, povoljnu i kvalitetnu ponudu

 

Pretraživanje

Kategorije