Naručite odmah najljepši poklon za pravu gospodu – elegantan, profinjen i impresivan mehanički sat srebrne boje. Mogućnost istovremenog otvaranja prednjeg i stražnjeg poklopca, naravno samo ako vi to želite. Pritiskom na krunicu se otvara čarobni svijet malih preciznih „zlatnih“ brojčanika što rijetko tko od nas ima priliku vidjeti. Krasi ga izrazito točan mehanizam na navijanje i veliki crni rimski brojevi na bijelog podlozi u čijoj sredini je mehanizam zlatne boje.

Razlika u kvaliteti očituje se već od prvog dodira. Karakterizira ga čvrsta i snažna izrada, težina od ugodnih 80 grama što ga čini dvostruko teži od satova na bateriju, a opet dovoljno laganim za ugodno korištenje. Sat ima lanac dužine 40 centimetara kojom prilikom su korišteni deblji, snažniji i kvalitetniji materijali te nema straha od pucanja.

Rad je jednostavan, dovoljno je svega jednom dnevno 10 – 20 puta okrenuti krunica u smjeru suprotnom od kazaljki na satu i isti je spreman za rad. Ujutro otvorite oči, pogledate gdje je moj sat, zadovoljno ga navinete i krenete u novi dan.

Sat neograničene vrijednosti koji ćete sa sjajem u očima i ponosom moći pokazati prijateljima, kolegama i drugim Vama bitnim osobama, koji će vas prisjetiti na neka stara izgubljena vremena, na proteklu mladost, na druženja sa prijateljima i obitelji.

ZNAČAJKE:
Model: Klasični džepni sat

Tip mehanizma: Mehanički na navijanje

Boja: Srebrna

Materijal: Nehrđajuća legura metala
Gravura: U unutrašnjosti

Brojčanik: Rimski
Promjer: oko 4.80 cm

Masa: oko 80 grama

Dužina lanca: oko 40cm

 

POSEBNA PONUDA uz ovaj artikl jer želimo Vam ponuditi više:

 

P.S. Za posebne prigode omogućujemo dodatnu uslugu zamatanja poklona što možete izabrati prilikom završetka narudžbe