Načini plaćanja

Kako bismo zadovoljili sve potrebe kupaca, nudimo različite oblike plaćanja.

1. Plaćanje gotovinom po primitku pošiljke:

Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču – poštaru iz partnerske dostavne službe Hrvatske Pošte d.o.o. prilikom same isporuke na navedenu adresu.

U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke, te mogućnosti preuzimanja u najbližem poštanskom uredu u roku od 5 radnih dana.

2. Virmansko plaćanje (plaćanje putem predračuna):

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom Vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.

3. PayPal račun

PayPal računom jednokratno putem bankovnih kartica:

  • Maestro
  • Visa
  • Visa Electron
  • American Express

Način te uvjeti dostave i narudžbe

Detalji načina poslovanja, obrađivanje narudžbi i informacije o dostavi.

1. Način i uvjeti dostave za Republiku Hrvatsku:

– Za vrijednosti ispod 500,00kn dostava se naplaćuje 29,00kn s PDV-om (Internet trgovina automatski dodaje taj iznos kao posebnu stavku uz cijenu artikla ako je artikl vrijednosti ispod 500,00 kn).

– Za sve Internet narudžbe ukupne vrijednosti iznad 500,00 kn (sa PDV-om), omogućena je BESPLATNA DOSTAVA za područje Republike Hrvatske putem partnerske dostavne službe Hrvatska Pošta d.o.o.

– Ako izaberete plaćanje pouzećem ili ako je uplata prispjela na naš račun od ponedjeljka do petka do 12:30h, predaja robe partnerskoj dostavnoj službi Hrvatske Pošte d.o.o. je isti dan, osim u vrijeme praznika ili blagdana kada su poštanski uredi zatvoreni, te paket u 14.30 sati kreće iz poštanskog ureda Poreč – Parenzo na isporuku.

2. Dostava u druge zemlje Europske unije

Dostava u inozemstvo je moguća.

Izračun troškova dostave u inozemstvo obračunava se ovisno od količine proizvoda (težine, volumena) i naplaćuje se posebno po ponudi.

Za navedene troškove dostave potrebna je pisana suglasnost kupca.

Vrijeme isporuke

– Sukladno uvjetima Hrvatske Pošte d.o.o. za gradove iz I zone dostava je standardno 24 -48 sati radnim danom od trenutka preuzimanja paketa.

– Za ostala mjesta u Republici Hrvatskoj, Otoke i grad Dubrovnik dostava je standardno 48 – 72 sati radnim danom od trenutka preuzimanja paketa.

– Za Republiku Sloveniju dostava je standardno 3 – 5 radnih  dana od trenutka preuzimanja paketa.

– Krajnji rok za isporuku narudžbe je 14 dana.

Praćenje pošiljke

– Naše pošiljke možete pratiti putem linka https://posiljka.posta.hr/ gdje se upisuje broj paketa kojeg ste zaprimili na mail i kojeg možete pronaći u pojedinostima vaših narudžbi u izborniku „Moj račun“.