/
/
/
/
Savage Gear 4Play V2 Swim & Jerk 16.5cm 35g za brancina, licu, gofa ili zubaca
Akcija!

Savage Gear 4Play V2 Swim & Jerk 16.5cm 35g za brancina, licu, gofa ili zubaca

9,95 

Cijena u prethodnih 30 dana je ista kao i trenutna.

 

Vjerna 3D imitacija koja ne samo da liči na pravu ribicu već se i kreće u vodi poput iste proizvodeći realističnu S-krivulja akciju plivanja i može se voditi vrlo sporo uz veliko bočno klizanje. Pulsirajući rep proizvodi suptilnu vibraciju i akciju kao kod prave ribice.

 

U zavisnosti od veličine i težine pokrivene su sve tehnike morskog ribolova. Svi 4Play V2 mamci dolaze s dvije vrhunske oštre ST36 trokuke i izuzetno snažne kovane split prstenove.

Loading...

Opis

Naručite odmah najbolje silikonske varalice Savage Gear 4Play V2 Swim & Jerk 16.5cm 35g koje su izvrsne u morskom ribolovu za neoprezne brancine, licu, gofa ili gladnog zubaca, a podjednako ju vole i riječne ribe poput štuke, soma i smuđa! Bazirana na temelju 3D skena prave Haringe, 4Play V2 varalice imaju četiri naglašena segmenta koji im daje svojstvenu nevjerojatno životnu akciju plivanja kao u prave ribe, a u verziji “Swim & Jerk”  dopuštajući vam da ribarite u površinskom sloju uz spektakularne akcije.

 

 

4Play V2 Swim & Jerk mamac se sastoji od četiri dijela od čega su prva tri segmenta izrađena su od tvrde ABS plastike, a pulsirajući rep je polu-mekana PVC guma koja proizvodi suptilnu vibraciju i akciju kao kod prave ribice . Ovaj napredni dizajn čini akciju mamca izuzetno privlačnom kao i provokativnu koja hipnotizira brancine, lice, gofove, zubace, štuke, somove, smuđeve i drugu grabežljivu ribu i jednostavno ih provocira na napad!

 

 

 

VAŽNO JE ISTAKNUTI:

  • 3D skenirani detalji
  • Varalica vrlo realnog izgleda i odlične akcije
  • Savršeno dizajnirano ABS tijelo
  • Odlična varalica za sve vrste predatora
  • Rep je izrađen od mekane plastike
  • Dostupno u 6 boja
  • Dužina: 16.5cm
  • Težina: 35g

 

 

P.S. Pogledajte i ostalu našu bogatu, povoljnu i kvalitetnu ponudu

 

Pretraživanje

Kategorije