/
/
/
/
Savage Gear Sandeel Jerk Minnow Sinking 145mm 14g Slow Floating za strijelke i brancine

Savage Gear Sandeel Jerk Minnow Sinking 145mm 14g Slow Floating za strijelke i brancine

7,30 

Fantastična sporo plutajuća varalica idealna je za upotrebu u širokom rasponu ribolovnih mjesta i velika je prednost u dubokim lukama ili stjenovitim obalama gdje ribe često vole boraviti u srednjim vodama ili blizu dna. 

 

Način ribolova: Ovaj mamac će se izvrsno ponašati s sporim, srednjim i brzim vođenjem te će izvest nevjerojatne akcije trzanja koje će isprovocirati i najljeniju ribu na hranjenje.

Loading...

Opis

Naručite odmah Savage Gear Sandeel Jerk Minnow Slow Floating 145mm 14g vobler varalice koji će za vas pretražiti veliku morsku površinu, te isprovocirati sve strijelke i brancine koji se nalaze u blizini na napad. S ovom varalicom zagarantirani su lijepi ulovi riba svih veličina, a napadaju ju veliki primjerci brancina i strijelki!

 

 

Varalica koja će izluditi strijelke i brancine napravljena je 3D skeniranjem žive jegulje kakve obitavaju i u Jadranskom moru, ali također podjednako dobro podsjeća i na iglice koje su učestale na našoj obali. Vrlo tanak oblik u kombinaciji s superiornim prirodnim djelovanjem plivanja čini ovu varalicu iznimno učinkovitom i ubojitom za strijelke i brancine.

 

 

Varalice postižu nevjerojatne bacačke rezultate s ugrađenim magnetskim sistemom raspodjele i prebacivanja težine, te se u letu ponašaju poput balističkog projektila što u kombinaciji s tankim i snažnim upredenicama omogućuje da mamac leti jako daleko sve do nekog udaljenog jata strijelki koje ste uočili u intenzivnom hranjenju.

 

 

Savage Gear je izuzetno jednostavan za upotrebu s najnevjerojatnijim akcijama Jerk & Twitch načina vođenja i gotovo vodoravnom ravnotežom na zaustavljanju, te odličnim balansiranim pokretima i bljeskovima varalice koja sječe vodu pri povlačenju!

 

 

 

VAŽNO JE ISTAKNUTI:

  • 100% novo i visoke kvalitete
  • Odlične varalice za lov morskih i riječnih predatora
  • Dizajnirane za daleke izbačaje, čak i u vjetrovitim uvjetima
  • Tvrdo ABS ojačano tijelo
  • 3D reflektirajuće oči
  • Kvalitetne i ultra oštre ST46 trokuke
  • Dužina: 145 mm
  • Težina: 14 g

 

 

 

P.S. Pogledajte i ostalu našu bogatu, povoljnu i kvalitetnu ponudu

Pretraživanje

Kategorije