/
/
/
/
Savage Gear Sandeel Jerk Minnow Floating 210 44g

Savage Gear Sandeel Jerk Minnow Floating 210 44g

8,63 

 

Fantastična varalica idealna je za upotrebu u širokom rasponu ribolovnih mjesta poput stijena, luka ili čak plitkih plaža. Dugačko i izduženo tijelo od ABS plastike ima odličnu Jerk & Twitch akciju koja izluđuje grabežljivce.

 

Način ribolova: Ovaj mamac će se izvrsno ponašati s sporim, srednjim i brzim vođenjem te će izvest nevjerojatne akcije trzanja koje će isprovocirati i najljeniju ribu na hranjenje.

Loading...

Opis

Naručite odmah najduži model Savage Gear Sandeel Jerk Minnow Floating 210 44g vobler varalice koji će za vas pretražiti veliku morsku površinu, te isprovocirati samo najveće i najhrabrije strijelke i brancine da ju napadnu. S ovom varalicom zagarantirani su samo najveći i najtrofejniji ulovi. Varalica za kapitalne primjerke ribe!

 

 

Varalica koja će izluditi strijelke i brancine napravljena je 3D skeniranjem žive jegulje kakve obitavaju i u Jadranskom moru, ali također podjednako dobro podsjeća i na iglice koje su učestale na našoj obali. Vrlo tanak oblik u kombinaciji s superiornim prirodnim djelovanjem plivanja čini ovu varalicu iznimno učinkovitom i ubojitom za strijelke i brancine.

 

 

Varalice postižu nevjerojatne bacačke rezultate s ugrađenim magnetskim sistemom raspodjele i prebacivanja težine, te se u letu ponašaju poput balističkog projektila što u kombinaciji s tankim i snažnim upredenicama omogućuje da mamac leti jako daleko sve do nekog udaljenog jata strijelki koje ste uočili u intenzivnom hranjenju.

 

 

Savage Gear je izuzetno jednostavan za upotrebu s najnevjerojatnijim akcijama Jerk & Twitch načina vođenja i gotovo vodoravnom ravnotežom na zaustavljanju, te odličnim balansiranim pokretima i bljeskovima varalice koja sječe vodu pri povlačenju!

 

 

 

VAŽNO JE ISTAKNUTI:

  • 100% novo i visoke kvalitete
  • Odlične varalice za lov morskih i riječnih predatora
  • Dizajnirane za daleke izbačaje, čak i u vjetrovitim uvjetima
  • Tvrdo ABS ojačano tijelo
  • Fluorescentne u izvedbi Pink Belly Sardine PHP i YWO
  • 3D reflektirajuće oči
  • Kvalitetne i ultra oštre ST46 trokuke
  • Dužina: 210 mm
  • Težina: 44 g

 

 

 

P.S. Pogledajte i ostalu našu bogatu, povoljnu i kvalitetnu ponudu

 

Pretraživanje

Kategorije