/
/
/
/
Walking dog Rapala Skitter V SKV13 13cm 28g za strijelke i brancine

Walking dog Rapala Skitter V SKV13 13cm 28g za strijelke i brancine

 

Zahvaljujući V-Rap® dizajnu ovaj površinac karakterizira veoma brzo i oštro skretanje iz strane u stranu. Ova površinska varalica predstavlja ekskluzivan dizajn koji joj radikalno mijenja akciju. V-Rap® tehnologija kombinirana sa balansiranim repnim otežanjem varalici omogućava oštro rezanje vode sa svakim trzajem štapa, završavajući pokret sa dugim, mekim klizanjem na opuštenoj struni.

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Loading...

Opis

Naručite odmah najbolju walking dog varalicu marke Rapala, model Skitter V SKV13, dužine 13cm i težine 28g koja se pokazala hipnotizirajuća za brancine i strijelke na moru, te štuke u slatkovodnom ribolovu.

 

 

Rapala VMC Corporation poznatija samo kao Rapala vodeća je tvrtka za ribolov i svjetski lider na tržištu u ribolovnim mamcima, troudicama, ribolovnim noževima i alatima. Grupa također ima jak svjetski položaj u ostalim kategorijama ribolova i jedan je od vodećih distributera proizvoda na otvorenom, lova i zimskih sportova u nordijskim zemljama. Grupa ima najveću distribucijsku mrežu u industriji. Glavni proizvodni pogoni nalaze se u Finskoj, Francuskoj, Estoniji, Rusiji, Kini, Indoneziji i Velikoj Britaniji.

 

 

Sve Rapala varalice dovedene su do savršenstva, a novo u ponudi za ovu godinu je duži i veći model dobro poznatog Rapala Skitter SKV10 koji sada dolazi u izvedbi SKV13 za dulje i preciznije zabačaje koji će privući veće ribe iz velikih udaljenosti.

 

 

 

VAŽNO JE ISTAKNUTI:

  • X-Style prozirno tijelo
  • 3D Holografske oči
  • Brza i oštra Walk-The-Dog akcija
  • Dalekometni površinac
  • Namijenjen In-Shore vrstama
  • VMC® Black Nickel Round Bend udice

 

 

P.S. Pogledajte i ostalu našu bogatu, povoljnu i kvalitetnu ponudu