/
/
/
/
Walking dog varalica Savage Gear Sandeel Surf Walker 155mm 23g Sinking za strijelke i brancine

Walking dog varalica Savage Gear Sandeel Surf Walker 155mm 23g Sinking za strijelke i brancine

 

Fantastična varalica idealna je za upotrebu u širokom rasponu ribolovnih mjesta poput stijena, luka ili čak plitkih plaža.

 

Način ribolova: Ovisno o načinu vođenja ovaj mamac s dugačkim i izduženim tijelom od ABS plastike ima odličnu Walking Dog ili tanku S-krivulju vođenja s paničnim iskakivanjem iz vode.

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Loading...

Opis

Naručite odmah srednji model Savage Gear Sandeel Surf Walker 155mm 23g walking dog varalice koji će za vas pretražiti veliku morsku površinu, te isprovocirati sve grabežljivce male i srednje veličine, ali neće im moći odoljeti niti velika strijelka čija pohlepa ne poznaje granice. S ovom varalicom zagarantirani su odlični i bogati ulovi tijekom cijele godine!

 

 

Varalica koja će izluditi strijelke i brancine napravljena je 3D skeniranjem žive jegulje kakve obitavaju i u Jadranskom moru, ali također podjednako dobro podsjeća i na velike iglice koje su učestale na našoj obali.

 

 

Dugo, vitko i čvrsto tijelo ima najnevjerojatnije bočno djelovanje na trzanje walking dog načinom vođenja varalice i tanku S-krivulju pri izravnom povlačenju, te u kombinaciji s superiornim prirodnim djelovanjem plivanja čini ovu varalicu iznimno učinkovitom i ubojitom za strijelke i brancine.

 

 

Varalice postižu nevjerojatne bacačke rezultate s ugrađenim magnetskim sistemom raspodjele i prebacivanja težine, te se u letu bez obzira na malu težinu poradi izrazito uske linije aerodinamičkog tijela ponaša poput balističkog projektila što u kombinaciji s tankim i snažnim upredenicama omogućuje da mamac leti jako daleko sve do nekog udaljenog jata strijelki koje ste uočili u intenzivnom hranjenju.

 

 

Savage Gear je izuzetno jednostavan za upotrebu s najnevjerojatnijim akcijama već kod sporog trzanja dok se povlači mamac će vršiti široko sporo sporedno djelovanje oponašajući lagano iskakanje ribica iz vode u paničnom bijegu ispred predatora, a s brzim trzanjem će izvoditi brze i oštre akcije sa strane na stranu, tkz. walking dog pokušavajući se otarasiti strijelke ili brancina koja mu je neposredno iza repa što će ribu isprovocirati još više na energičan i snažan napad.

 

 

 

VAŽNO JE ISTAKNUTI:

  • 100% novo i visoke kvalitete
  • Odlična walking dog varalica za lov morskih i riječnih predatora
  • Dizajnirane za daleke izbačaje, čak i u vjetrovitim uvjetima
  • Tvrdo ABS ojačano tijelo
  • Fluorescentna u izvedbi YWO Fluroscent
  • 3D reflektirajuće oči
  • Kvalitetne i ultra oštre ST46 trokuke
  • Dužina: 155 mm
  • Težina: 23 g
  • Tonuća

 

 

P.S. Pogledajte i ostalu našu bogatu, povoljnu i kvalitetnu ponudu

Pretraživanje

Kategorije