/
/
/
/
Walking dog varalica Savage Gear Sandeel Surf Walker 180mm 27g Floating

Walking dog varalica Savage Gear Sandeel Surf Walker 180mm 27g Floating

 

Fantastična varalica idealna je za upotrebu u širokom rasponu ribolovnih mjesta poput stijena, luka ili čak plitkih plaža.

 

Način ribolova: Ovisno o načinu vođenja ovaj mamac s dugačkim i izduženim tijelom od ABS plastike ima odličnu Walking Dog ili tanku S-krivulju vođenja s paničnim iskakivanjem iz vode.

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Loading...

Opis

Naručite odmah veliki i ubojiti model Savage Gear Sandeel Surf Walker 180mm 27g Floating površinske varalice koji će za vas pretražiti veliku morsku površinu, te isprovocirati samo velike strijelke i brancine da ju napadnu. S ovom varalicom zagarantirani su veliki i kvalitetni ulovi s jako malo otpadanja s udice zahvaljujući novim poboljšanim ultra oštrim ST46 trokukama za 2020. godinu.

 

 

Varalica koja će izluditi strijelke i brancine napravljena je 3D skeniranjem žive jegulje kakve obitavaju i u Jadranskom moru, ali također podjednako dobro podsjeća i na velike iglice koje su učestale na našoj obali.

 

 

Dugo, vitko i čvrsto tijelo ima najnevjerojatnije bočno djelovanje na trzanje walking dog načinom vođenja varalice i tanku S-krivulju pri izravnom povlačenju, te u kombinaciji s superiornim prirodnim djelovanjem plivanja čini ovu varalicu iznimno učinkovitom i ubojitom za strijelke i brancine.

 

 

Varalice postižu nevjerojatne bacačke rezultate s ugrađenim magnetskim sistemom raspodjele i prebacivanja težine, te se u letu bez obzira na malu težinu poradi izrazito uske linije aerodinamičkog tijela ponaša poput balističkog projektila što u kombinaciji s tankim i snažnim upredenicama omogućuje da mamac leti jako daleko sve do nekog udaljenog jata strijelki koje ste uočili u intenzivnom hranjenju.

 

 

Savage Gear je izuzetno jednostavan za upotrebu s najnevjerojatnijim akcijama već kod sporog trzanja dok se povlači mamac će vršiti široko sporo sporedno djelovanje oponašajući lagano iskakanje ribica iz vode u paničnom bijegu ispred predatora, a s brzim trzanjem će izvoditi brze i oštre akcije sa strane na stranu, tkz. walking dog pokušavajući se otarasiti strijelke ili brancina koja mu je neposredno iza repa što će ribu isprovocirati još više na energičan i snažan napad.

 

 

 

VAŽNO JE ISTAKNUTI:

  • 100% novo i visoke kvalitete
  • Odlična walking dog varalica za lov morskih i riječnih predatora
  • Dizajnirane za daleke izbačaje, čak i u vjetrovitim uvjetima
  • Tvrdo ABS ojačano tijelo
  • 3D reflektirajuće oči
  • Kvalitetne i ultra oštre ST46 trokuke
  • Dužina: 180 mm
  • Težina: 27 g

 

 

P.S. Pogledajte i ostalu našu bogatu, povoljnu i kvalitetnu ponudu

Pretraživanje

Kategorije